Ett välbesökt årsmöte
5 april, 2017
Ekhamnen och brygga 9
5 april, 2017
Ett välbesökt årsmöte
5 april, 2017
Ekhamnen och brygga 9
5 april, 2017

Vårt årsmöte i Särögården var välbesökt. Förutom ordinarie punkter vid ett årsmöte så presenterades vår nya hamnkapten som kommer att ta över efter Dennis som avgår till sommaren. De två går parallellt ett tag innan Dennis slutar. Vi skall försöka komma med ett reportage om vår nye hamnkapten lite senare. Vi avtackade Dennis för många års för föreningen.

Vi avtackade också Bengt som skött föreningens ekonomi under många år när vi varit i ett mycket expansivt skede. Vår nye ekonomiansvarige är en tjej med gedigna meriter. Vi skall försöka komma med ett reportage också om henne.

[metaslider id=1900]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.